Flokk

Flokk producerer kontorstole, undervisningsmøbler, møde- og kantinemøbler samt hvilemøbler i god kvalitet til meget konkurrencedygtige priser.

​​Flokk, tidligere kendt som Rabami, leverer ergonomiskcertificerede kontorstole, der tiltaler forskellige formål og prisniveauer.

Blandt de mest populære kontorstole kan nævnes:

RBM 300 og RBM 500 serie primært til undervisningsbrug.

RBM 600, RBM 700 og RBM 800 er stole til professionelt brug, hvor udseende er vigtigt, alt imens stolene besidder de funktioner, en god stol skal have.

Flokk er stærkest indenfor levering af klapborde. Der findes ikke ret mange festsale og undervisningsområder uden Flokk Standard klapborde, Flokk Ultima foldeborde eller den nyere Flokk e-Connect og u-Connect. Dertil har Flokk også et stærkt stoleprogram med bl.a. Ana, Bella, ballet og Noor som solide og pæne suppleringer til bordprogrammet.

Flokk møbler kan prøves og opleves hos os, Furniture Team i Dragør.

Du skal være velkommen til at kontakte os på 40 29 77 93 eller kevin@furnitureteam.dk for at få et godt tilbud på kontorstole, møde- og kantinemøbler fra Flokk. Se vores produkter for mere inspiration.

Tilbage

​​Alt i kontorindretning fra samme leverandør

Vi leverer skræddersyede løsninger ud fra vores kunders behov, om det være sig en enkelt stol eller den store totalløsning.

Kontakt os på 40 29 77 93 eller kevin@furnitureteam.dk eller bliv ringet op ved at udfylde vores kontaktformular.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Furniture Team ApS

Byskriverstræde 2, 2791 Dragør

CVR: 31490057

Læs Cookiedeklaration her

Kontaktinformation

Telefon: 40 29 77 93

E-mail: kevin@f​ur​n​itureteam.dk

Kontakt os for et godt tilbud.

Social

Find os på Linked in

linkedin-neg