Engelbrechts - tidsløse møbler

Engelbrechts blander moderne håndværk med tidsløst design.

​Hos Engelbrechts har man møbler i blodet. Siden 1989 har Engelbrechts designet og udviklet møbler som kan give ethvert kontor sjæl. Deres klassiske design, Kevi stolen, er verdenskendt og det er blot en af deres fantastiske møbler til kontoret.

​​

I dag har Engelbrechts en række møbler som kan passe i kantinen, loungeområdet eller mødelokalet. Her tænker vi på Foldit foldebordene, som nemt kan flyttes rundt og tilpasses en dynamisk arbejdsplads. Hvis man skal have et større møde eller en konference kan nævnes Chairik serien, som er stabelbare stole i forskellige designs.

Engelbrechts Poise reolsystem er en elegant måde at organisere sit kontor på. Reolerne fås i forskellige højder og størrelser, så de kan være med til at skabe orden på arbejdspladsen. Til disse reoler kan man tilføje deres minimalistiske skriveborde fra Appetit serien, for at skabe en åben og luftig arbejdsplads.

Billedet til højre er Engelbrechts Joint serie, som består af elegante stole og borde til mødelokalet.

Du skal være velkommen til at kontakte os for at få et godt tilbud på kontorindretning med Engelbrechts møbler. Ellers se vores produkter for mere inspiration.

Tilbage

​​Alt i kontorindretning fra samme leverandør

Vi leverer skræddersyede løsninger ud fra vores kunders behov, om det være sig en enkelt stol eller den store totalløsning.

Kontakt os på 40 29 77 93 eller kevin@furnitureteam.dk eller bliv ringet op ved at udfylde vores kontaktformular.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Furniture Team ApS

Byskriverstræde 2, 2791 Dragør

CVR: 31490057

Læs Cookiedeklaration her

Kontaktinformation

Telefon: 40 29 77 93

E-mail: kevin@f​ur​n​itureteam.dk

Kontakt os for et godt tilbud.

Social

Find os på Linked in

linkedin-neg