Kontakt os idag og få personlig vejledning

Email kevin@f​ur​n​itureteam.dk 

Telefon 40 29 77 93

Engelbrechts - tidsløse møbler

Engelbrechts blander moderne håndværk med tidsløst design.

​Hos Engelbrechts har man møbler i blodet. Siden 1989 har Engelbrechts designet og udviklet møbler som kan give ethvert kontor sjæl. Deres klassiske design, Kevi stolen, er verdenskendt og det er blot en af deres fantastiske møbler til kontoret.

I dag har Engelbrechts en række møbler som kan passe i kantinen, loungeområdet eller mødelokalet. Her tænker vi på Foldit foldebordene, som nemt kan flyttes rundt og tilpasses en dynamisk arbejdsplads. Hvis man skal have et større møde eller en konference kan nævnes Chairik serien, som er stabelbare stole i forskellige designs.

Engelbrechts Poise reolsystem er en elegant måde at organisere sit kontor på. Reolerne fås i forskellige højder og størrelser, så de kan være med til at skabe orden på arbejdspladsen. Til disse reoler kan man tilføje deres minimalistiske skriveborde fra Appetit serien, for at skabe en åben og luftig arbejdsplads.

Billedet til højre er Engelbrechts Joint serie, som består af elegante stole og borde til mødelokalet.

Du skal være velkommen til at kontakte os for at få et godt tilbud på kontorindretning med Engelbrechts møbler. Ellers se vores produkter for mere inspiration.

Tilbage

Byskriverstræde 2 • 2791 Dragør • Telefon40 29 77 93


​Kontakt os på telefon for at aftale et møde.