Dencon​ skriveborde og hæve-sænkeborde

Decon tilbyder en komplet serie af skriveborde med fast eller justerbar højde såvel som hæve-sænkeborde.​

​Dertil er CPU-ophæng, udtræksbakker, kabelbakker og –dåser med til at kvalificere Dencons møbler til professionelt brug.

Dencon har markedets bredeste program inden for arkivsystemer som mobile skuffekassetter, jalousiskabe, skydedørsskabe samt reoler og skabe i 2-6 rums højde. Produkterne indeholde mange praktiske muligheder såsom døre, skuffer og hængemappeudtræk, der alle kan eftermonteres, hvilket opfylder skiftende behov for arkivering.

Samlet pakke af Dencon kontormøbler

Dencons komplette program af møde- og kantinemøbler, kontorstole, skranker og hvilemøbler følges af et bredt udvalg af overflader, farver og størrelser, hvilket gør Dencon til et godt valg nu og i fremtiden. Alle Dencons kvalitetsprodukter følges af et fornuftigt prisniveau og relativ kort leveringstid.

Få en samlet pris inden for 24 timer

Dencons møbler kan prøves og opleves hos os.

Du skal være velkommen til at kontakte os på 40 29 77 93 eller kevin@furnitureteam.dk for at få et godt tilbud på kontormøbler fra Dencon. Vi sørger for en unik pris inden for 24 timer. Se vores produkter for mere inspiration.

Tilbage

Dencon producerer arkitekttegnede kvalitetsmøbler udformet af professionelle designere. Møblerne er miljøcertificerede og godkendte, hvilket hører til de vigtigste grundregler når det kommer til kontormøbler af høj kvalitet.

​​Alt i kontorindretning fra samme leverandør

Vi leverer skræddersyede løsninger ud fra vores kunders behov, om det være sig en enkelt stol eller den store totalløsning.

Kontakt os på 40 29 77 93 eller kevin@furnitureteam.dk eller bliv ringet op ved at udfylde vores kontaktformular.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Furniture Team ApS

Byskriverstræde 2, 2791 Dragør

CVR: 31490057

Læs Cookiedeklaration her

Kontaktinformation

Telefon: 40 29 77 93

E-mail: kevin@f​ur​n​itureteam.dk

Kontakt os for et godt tilbud.

Social

Find os på Linked in

linkedin-neg