Kontakt os idag og få personlig vejledning

Email info@f​ur​n​itureteam.dk 

Telefon 40 29 77 93

​Kontorstole - Ergonomiske stole til den rette arbejdsstilling

​Søger du kontorstole i god kvalitet, er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Furniture Team leverer vi kontorstole til alle typer virksomheder i både den private og offentlige sektor, og her på siden kan du se et udvalg af vores mange ergonomisk korrekte stole.

Hvilke kontorstole skal jeg vælge?

I vores udstilling har du mulighed for at prøve stole fra RBM (Scandinavian Business Group), Savo, Dauphin, Interstuhl, BackApp, Emmegi samt Dencon – alle kontorstole i højeste kvalitet.

Vi guider og vejleder dig og hjælper med valget af den helt rigtige kontorstol. Vores mangeårige erfaring og ekspertise på området sikrer dig en grundig rådgivning i de forskellige mærker og stolfunktioner. Kom og besøg vores showroom i København.

Når du har prøvet vores kontorstole og fået en grundig instruktion i, hvordan de forskellige indstillinger tages i brug, har du mulighed for at prøve en eller flere stole i en uges tid på din egen arbejdsplads, så du kan foretage det helt rigtige valg.

Den rigtige kontorstol til dine behov

Vi er ikke bygget ens hverken i højde og drøjde eller rent rygmæssigt, hvorfor kontorstole skal tilpasses til den enkelte person og ikke omvendt. Derfor er tiden, hvor virksomheder købte ens stole til alle medarbejdere, også forbi.​

Ergonomiske kontorstole​

Man tilbringer mange timer på arbejdet og især i stolen foran skrivebordet, hvorfor det er meget vigtigt, at kontorstolen er den rigtige, og at den er indstillet ergonomisk korrekt, så du kan undgå dårlig ryg, nakkeproblemer eller andre følgeskader af dårlig arbejdsstilling.

Vi hjælper vores kunder med at finde de helt rigtige kontorstole til deres behov – og vi hjælper også dig.

Vi er i stand til at levere stort set alle mærker inden for kontorstole, ligesom vi kan være behjælpelige med at ompolstre stole, når det kan svare sig.

Prøv vores kontorstole i udstillingen i København

Vi har et stort og flot showroom i København, hvor mange af vores kontorstole er udstillet, så du kan komme forbi og afprøve de forskellige mærker og funktioner. 

Vores dygtige medarbejdere sætter dig ind i de forskellige valg og sørger for, at du får det helt rigtige beslutningsgrundlag, når der skal vælges kontorstole til virksomheden.

Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon 40 29 77 93, hvis du søger en ekspert inden for kontorstole eller send os en mail med dit spørgsmål på info@furnitureteam.dk.

Ønsker du et godt tilbud?​​

Hvis du gerne vi kontakter dig omkring nogle af vores produkter, så udfyld venligst nedenstående formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på facebook​

​På vores Facebook kan du se de seneste nyheder og tilbud på vores produkter.

​A. P. Møllers Allé 9A • 2791 Dragør • Telefon​ 40 29 77 93


​Kontakt os på telefon for at aftale et møde.