Kontakt os idag og få personlig vejledning

Email info@f​ur​n​itureteam.dk 

Telefon 40 29 77 93

Hæve-sænkeborde & Opbevaring - Besøg showroom i København

​Hvorfor vælge hæve-sænkeborde?

​Der er mange fordele ved at vælge hæve-sænkeborde til både arbejdspladsen og på hjemmekontoret. Vi kan eksempelvis nævne:

Mulighed for at tilpasse individuelle behov

Indstilling efter passende arbejdsstilling

Nemmere rengøringsmuligheder

Flexstel giver mulighed for at gøre bordfladen større eller mindre

Varieret arbejdsstilling kan minimere ryg- og nakkeproblemer

Er med til at skabe en sund og ergonomisk arbejdsplads

Med de nye flexstel til hæve-sænkeborde, hvor stellets størrelse kan ændres, er man ikke bundet af størrelsen på de kontormøbler, man køber. Ønsker man mere eller mindre plads på sit hæve-sænkebord, eller ønskes der flere borde på et mindre areal, er det muligt senere at supplere med en større eller mindre plade, end den man startede ud med.

Variér din arbejdsstilling

Funktionen ved hæve-sænkeborde skal ikke kun bruges, når man står op og arbejder. Der er eksempelvis stor forskel i den rette skrivebordshøjde, når man skriver dokumenter i hånden eller skal fordybe sig i en bog eller en artikel frem for, når man skal skrive på et tastatur.

Selvom der blot er tale om et par centimeter, kan den rette højde have en stor betydning og gøre en forskel i en lang arbejdsdag.

Med hæve-sænkeborde er du garanteret den rette arbejdsstilling.

Kontakt os gerne på telefon 40 29 77 93, hvis du ønsker yderligere information om vores skriveborde, eller når du skal i gang med en mindre eller større kontorindretning. Du er også velkommen til at besøge vores showroom i København.

​​Ønsker du et godt tilbud?​​

Hvis du gerne vi kontakter dig omkring nogle af vores produkter, så udfyld venligst nedenstående formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Desuden kan man med hæve-sænkeborde sørge for, at bordet er indstillet så højt som muligt, når man forlader det til fyraften, således rengøring under bordet bliver gjort nemt for rengøringspersonalet.

På den måde er bordet også hævet, når man ankommer til arbejde den efterfølgende dag - nok efter, man har siddet ned i længere tid på vej mod arbejdspladsen, hvorfor en stående arbejdsstilling er godt at starte arbejdsdagen ud med.

Hæve-sænkeborde i mange varianter

Hos Furniture Team er vi leveringsdygtige i mange forskellige typer hæve-sænkeborde, hvad enten I ønsker et højre- eller venstrevendt bord, et rektangulært bord, et hjørnebord, med og uden kabelbakke og i mange forskellige materialer, farver og dimensioner.

Vi kan også tilbyde ståmåtter, som er godt for kroppen, når man står op og arbejder i løbet af en arbejdsdag.

Ud over hæve-sænkeborde er vi leveringsdygtige i alle former for kontorindretning og tilbyder totalløsninger, hvor vi leverer hæve-sænkeborde, kontorstole, belysning, bordlamper, kabelgennemføring, papirkurve, stoleunderlag, brochurestativer, kontorbeplantning, skranker, skærmvægge, loungemøbler, garderobe- og brandskabe samt persienner og gardiner og gulvbelægning.

Se vores skriveborde i vores showroom

Tag en drøftelse med os i vores showroom i København eller i din virksomhed, hvor vi gennemgår alt, hvad I har brug for at vide, og sammen planlægger, hvordan vi skal få budget og ønsker til at gå op i en højere enhed.

Vores omfattende bibliotek dækker alle de produkter, vi handler med, så du får det helt rigtige beslutningsgrundlag efter et møde hos os, hvad enten det drejer sig om hæve-sænkeborde eller et andet møbel til kontorindretningen.

​​

Følg os på facebook​

​På vores Facebook kan du se de seneste nyheder og tilbud på vores produkter.

​A. P. Møllers Allé 9A • 2791 Dragør • Telefon​ 40 29 77 93


​Kontakt os på telefon for at aftale et møde.