Kontakt os idag og få personlig vejledning

Email kevin@f​ur​n​itureteam.dk 

Telefon 40 29 77 93

Reoler & Arkivskabe

​Her kan du finde et lille udvalg af de mange reoler og arkivskabe fra bl.a. 

Dencon, Cube Design, Fumac, Bisley m.fl.

Reoler, skabe og arkivsystemer​

Arkiverer du rigtigt er der tid, plads og penge at spare.

Søger du løsningen til det mest effektive arkiv, så spørg Furniture Team i Dragør. Vi har 30 års erfaring i de mest effektive arkivløsninger til kontoret og lageret.

Man kan vælge et arkiv tæt på medarbejderne - reoler, skabe og skuffemoduler eller et større samlede arkiv et centralt sted. Lad os finde løsningen sammen som er bedst for dit firma.

Lager- og arkivsystemer til langtidsopbevaring

Opbevarer du for eksempel gamle regnskaber i en kælder, så vælg mobile arkivreoler til arkivering af store mængder materiale, derved kan du pakke reolerne tæt og udnytte kvadratmeterne bedre.​ Vælger du stationære reoler, kan de senere ombygges til mobil-reoler når pladsen bliver trang.

Så undgår du at købe reoler to gange.​

​Har I plads i højden kan et Paternoster-skab være den rigtige løsning. Her udnytter du hele rummets højde, uden at det bliver besværligt at nå den rigtige hylde.

Indbruds- og brandsikre skabe

Har du uerstattelige dokumenter, kontrakter m.m. skal der et indbruds- og brandsikkert skab til, for at sikre dine virksomhedsværdier.

Dokumenter, personale sager, IT back up og penge skal opbevares forsvarligt. Vi anbefaler et Gunnebo skabe.

Se vores brandsikre dataskabe.

Vi leverer danskproducerede møbler med serier, der har været på markedet i flere år.

Vælg mellem gode danske producenter som bl.a. Dencon, Cube Design, Rumas, plusIndretning, Choise Line, Kit Office og Fumac.

Kontakt os

Vi kigger gerne forbi jer, drøfter, hvad I har brug for, og måler op, hvor det er nødvendigt. Herefter får du et godt og uforpligtende indretningsforslag samt eventuelle tegninger.​

Kontakt os gerne på 40 29 77 93 eller kevin@furnitureteam.dk eller bliv ringet op ved at udfylde nedenstående kontaktformular.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Byskriverstræde 2 • 2791 Dragør • Telefon40 29 77 93


​Kontakt os på telefon for at aftale et møde.