Kontakt os idag og få personlig vejledning

Email kevin@f​ur​n​itureteam.dk 

Telefon 40 29 77 93

Hotelmøbler

Indretningen og inventaret på et hotel skaber et helt bestemt udtryk, og det er vigtigt at ramme netop den stil, I ønsker hotellet skal udstråle. Vi har et bredt sortiment af hotelmøbler, og står altid klar med professionel rådgivning. Hos Furniture Team leverer vi hotelinventar til hele jeres hotel. Vi har stort erfaring på området, og leverer altid høj service og skræddersyede løsninger i høj kvalitet.

Vi leverer alt fra loungemøbler, skranker, restaurantmøbler men også senge og andet inventar til hotelværelset. Vi mener, at noget af det vigtigste ved hoteloplevelsen er en god seng. Det er ofte et sted der bliver nedprioriteret i hotelbranchen, og det vil vi gerne være med til at lave om på.

Få et tilbud på hotelinventar

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre, hvordan vi kan hjælpe netop jer. Vi står altid klar med et uforpligtende tilbud og konkret vejledning.

Med mere end 30 år i møbelbranchen og stor erfaring inden for samarbejde med hoteller, står vi klar til at hjælpe netop jer.

Kontakt os på 40 29 77 93 eller send en mail til kevin@furnitureteam.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så hører du fra os.

Byskriverstræde 2 • 2791 Dragør • Telefon40 29 77 93


​Kontakt os på telefon for at aftale et møde.