Kontakt os idag og få personlig vejledning

Email kevin@f​ur​n​itureteam.dk 

Telefon 40 29 77 93

Hjemmekontor til en produktiv hverdag

​Har du brug et hjemmekontor, der er lige så produktivt som det på arbejdspladsen? Et godt sted at starte er møblering. Hos Furniture Team leverer vi totalløsninger til dit kontor, hvad enten du arbejder i det offentlige eller private.

Vores løsninger er altid skræddersyede til dit behov. Derfor har du mulighed for at vælge alt fra et enkelt skrivebord til en komplet totalløsning med alle møbler til hjemmekontor samlet hos én leverandør. Desuden kan vi stå for selv flytningen og leveringen af dine møbler til hjemmekontor.

Tøv ikke med at kontakte os. Vi sidder altid klar med professionel rådgivning samt et uforpligtende tilbud. Ring på telefon 40 29 77 93 eller mail kevin@furnitureteam.dk.

Vi tilbyder behagelige møbler til hjemmekontor

Når du skal have møbler til hjemmekontor, er det vigtigt, at du stiller de samme krav til arbejdsmiljøet som på arbejdspladsen - du skal altså sørge for, at møblerne ikke belaster hverken ryg eller skuldre. Desuden skal du sørge for, at din dag består af varierede arbejdsstillinger, da det er med til at minimere nakke- og rygproblemer

​Hos Furniture Team tilbyder vi et bredt sortiment af møbler til hjemmekontor. Vi har et hav af forskellige skriveborde, kontorstole, kontortilbehør og meget mere. Med over 30 år i branchen samt en bred vifte af erfaring og viden kan vi med garanti sammensætte et skræddersyet hjemmekontor, som passer perfekt til dig og dine behov.

Anerkendte mærker til dit hjemmekontor

Vi sørger altid for, at tilbyde de bedste mærker på markedet. Således kan du være sikker på, at finde de møbler, der passer bedst til din arbejdsstilling. Vores sortiment består bl.a. af kontorstole fra Interstuhl og Dauphin, skriveborde fra Dencon, Cube design, Fumac og Rumas  og meget mere.

Få et tilbud på møbler til hjemmekontor

Er du interesseret i yderligere information? Kontakt os endelig på telefon 40 29 77 93, send en mail til kevin@furnitureteam.dk eller udfyld vores kontaktformular. Så er vi altid klar på at rådgive dig til at finde de perfekte møbler til hjemmekontor.  

Byskriverstræde 2 • 2791 Dragør • Telefon40 29 77 93


​Kontakt os på telefon for at aftale et møde.