Kontakt os idag og få personlig vejledning

Email kevin@f​ur​n​itureteam.dk 

Telefon 40 29 77 93

​Kontormøbler af bedste kvalitet

​Vi kan levere eller supplere kontormøbler i højeste kvalitet fra mærkerne Dencon, Fumac, Cube Design, Rumas, Savir Design, Kit Office, Conset, Edsbyn og JENSENplus blandt andre.

Alle typer kontormøbler

Vi er leveringsdygtige i alle typer kontormøbler, hvad enten du er på jagt efter skriveborde, hæve-sænkeborde, kontorstole, mødemøbler, loungemøbler, kantinemøbler, skranker, reoler, garderobeskabe eller skolemøbler. Du kan klikke på de forskellige produkter herunder og se vores store udvalg inden for de forskellige kontormøbler.

Alle vores leverandører inden for kontormøbler har et komplet program af skabe, udtræksskabe, reoler og mobilkassetter såvel som møde- og kantinemøbler. Derfor kan du hos os bestille alt, hvad der er behov for og dermed opnå en rød tråd og et ensartet look i kontorindretningen.

​​Levering af nyt og hjælp til gamle kontormøbler

På grund af vores mange års erfaring i kontormøbler og kontorindretning kan vi levere en høj service og kvalitet - både når det drejer sig om nye kontormøbler og ældre møbler.

I forbindelse med hæve-sænkeborde har vi eksempelvis hjulpet mange kunder med at genbruge bordplader og de øvrige møbler, således der kun skal investeres i et nyt stel.​

Vi køber til gengæld ikke brugte kontormøbler.

Leder du efter et skræddersyet kontormiljø?

Få et uforpligtende besøg og personlig vejledning af vores konsulent​

Skriveborde

Kontorstole

Mødemøbler

Kantinemøbler

Loungemøbler

Skranker

Skærmvægge & tavler

Belysning

Skolemøbler

Garderobeskabe

Brandskabe

Hotelindretning

Fremvisning af forskellige produkter

Flere af de producenter vi samarbejder med har showrooms i Storkøbenhavn, hvor vi kan fremvise deres produkter og gå i dybden med deres produkter.

Vi vil arrangere fremvisninger og være til stede når du er på udkig efter kontormøbler, møde- eller kantinemøbler, skranker, lounge møbler m.m. 

Vi yder naturligvis en høj service og sikre os, at du bliver sat ind i de forskellige muligheder, funktioner og indstillinger, så du kan træffe de helt rigtige valg på det rette beslutningsgrundlag.

Kontormøbler til dine behov

Vi har mere end 30 års erfaring i kontorindretning. Vi står for salget af en enkelt kontorstol til de helt store totalløsninger. Vi leverer inventar til virksomheder, hvor alt skal monteres. Her er vi også behjælpelige med belysning, persienner og gulvbelægning, såfremt det ønskes.

Skræddersyet løsninger - Kontakt os

Hos Furniture Team i København er der ikke noget, der hedder standardløsninger. Vi sørger for en skræddersyet løsning og leverer også kontormøbler med specialmål, såfremt indretningen kræver det. Kontakt os allerede i dag på telefon 40 29 77 93 eller mail kevin@furnitureteam.dk for yderligere information.

Ønsker du et godt tilbud?​​

Hvis du gerne vil kontaktes angående vores produkter, så udfyld venligst nedenstående formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Byskriverstræde 2 • 2791 Dragør • Telefon40 29 77 93


​Kontakt os på telefon for at aftale et møde.