Kontakt os idag og få personlig vejledning

Email kevin@f​ur​n​itureteam.dk 

Telefon 40 29 77 93

​Kontormøbler

Leder du efter et skræddersyet kontormiljø?

Få et uforpligtende besøg og personlig vejledning af vores konsulent​

Skriveborde

Kontorstole

Mødemøbler

Kantinemøbler

Loungemøbler

Skranker

Skærmvægge & tavler

Belysning

Skolemøbler

Garderobeskabe

Brandskabe

Hotelindretning

​Vi kan levere eller supplere kontormøbler i højeste kvalitet fra mærkerne Dencon, Fumac, Cube Design, Rumas, Choiseline, Kit Office, Conset, Edsbyn og plusIndretning blandt andre.

Alle typer kontormøbler

Vi er leveringsdygtige i alle typer kontormøbler, hvad enten du er på jagt efter skriveborde, hæve-sænkeborde, kontorstole, mødemøbler, loungemøbler, kantinemøbler, skranker, reoler, garderobeskabe eller skolemøbler. Du kan klikke på de forskellige produkter herunder og se vores store udvalg inden for de forskellige kontormøbler.

Alle vores leverandører inden for kontormøbler har et komplet program af skabe, udtræksskabe, reoler og mobilkassetter såvel som møde- og kantinemøbler. Derfor kan du hos os bestille alt, hvad der er behov for og dermed opnå en rød tråd og et ensartet look i kontorindretningen.

Levering af nyt og hjælp til gamle kontormøbler

På grund af vores mange års erfaring i kontormøbler og kontorindretning kan vi levere en høj service og kvalitet - både når det drejer sig om nye kontormøbler og ældre møbler. Vi kan eksempelvis være behjælpelige med møbler af ældre dato, som man har og er glad for, men hvor man er i tvivl om, hvorvidt de overhovedet kan suppleres mere, og om det kan betale sig rent økonomisk og ergonomisk.

I forbindelse med hæve-sænkeborde har vi eksempelvis hjulpet mange kunder med at genbruge bordplader og de øvrige reoler, således der kun skal investeres i et nyt stel.​

Vi køber til gengæld ikke brugte kontormøbler.

​Kontorudstillinger i København

I vores showroom i Dragør kan man se og prøve de mange produkter inden for kontormøbler. Her kan du danne dig et overblik over de forskellige kontormøbler og afprøve de mange forskellige produkter inden for alle kategorierne.

Vores medarbejdere på stedet yder naturligvis en høj service og sikrer, at du bliver sat ind i de forskellige funktioner og indstillinger, så du kan træffe de helt rigtige valg på det rette beslutningsgrundlag.

Venligst ring på forhånd for at aftale et møde da vi tit er på besøge hos vores kunder. Vi vil nødigt have at I besøger os forgæves.

Kontormøbler til dine behov

Vi har mere end 24 års erfaring i kontormøbler og kan stå for alt fra salget af en enkelt kontorstol til de helt store totalløsninger, hvor vi leverer alt inventar til en nyopstartet virksomhed, der skal have alt leveret og monteret. Her er vi også behjælpelige med belysning, persienner og gulvbelægning, såfremt det ønskes.

Skræddersyet løsninger - Kontakt os

Hos Furniture Team i København er der ikke noget, der hedder standardløsninger. Vi sørger for en skræddersyet løsning og leverer også kontormøbler med specialmål, såfremt indretningen kræver det. Kontakt os allerede i dag på telefon 40 29 77 93 eller mail kevin@furnitureteam.dk for yderligere information.

Ønsker du et godt tilbud?​​

Hvis du gerne vi kontakter dig omkring nogle af vores produkter, så udfyld venligst nedenstående formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på facebook​

​På vores Facebook kan du se de seneste nyheder og tilbud på vores produkter.

Byskriverstræde 2 • 2791 Dragør • Telefon40 29 77 93


​Kontakt os på telefon for at aftale et møde.