Kontakt os idag og få personlig vejledning

Email kevin@f​ur​n​itureteam.dk 

Telefon 40 29 77 93

​Kantinemøbler - Kantineborde og stole

​Hos Furniture Team er vi leveringsdygtige i kantinemøbler til den private såvel som den offentlige sektor. Hvad enten du er på jagt efter traditionelle kantinemøbler eller farverige og ergonomisk korrekte møbler, der skal give kantinen stil og sjæl.

Hvilke kantinemøbler skal jeg vælge?

Når der skal investeres i kantinemøbler, er der flere forhold man skal overveje. Bruger man eksempelvis kantinen til andre formål end spisning? Hvis kantinen skal bruges til større mødesammenkomster eller som et undervisningslokale, stilles der andre krav til borde og stole.

Vi har mangeårig erfaring i levering af kantinemøbler og hjælper dig gerne med de forskellige valg og overvejelser, så I får de helt rigtige møbler til jeres kantine.

Borde til kantinen

Vi har borde i et utal af varianter, hvad enten der ønskes runde, aflange, høje, sammenklappelige eller massive kantineborde. Skal bordene kunne stilles i andre opstillinger, vil det være en fordel, at målene på bordene tillader de forskellige opstillinger.

Bordene er en vigtig del af kantinemøbler og selve rummets fremtoning og skal derfor vælges med omhu. De kan være med foldebare plader, klapbare eller med integrerede hjul i den ene ende, så opstillinger nemt kan ændres, uden det forvolder skade på bordene. Man kan overveje højborde med barstole, så der er variation i indretningen med kantinemøbler.

​Runde borde er meget behagelige, når man vil samtale under spisning og kan igen kombineres med andre løsninger, hvor rektangulære borde skal stilles sammen.

​Kantinemøbler - Kantinestole & borde

Når man tænker i kantinestole, skal man overveje, om de skal kunne hænges op under bordene af hensyn til rengøring. Derudover skal det overvejes, om stolene skal være polstrede, upolstrede, med eller uden armlæn eller en kombination af disse muligheder. Som en del af kantinemøbler, er det også vigtigt at overveje, om de skal kunne stables. 

​Se udvalget af vores kantinemøbler

Overflader på borde og stof på stole skal også overvejes, således man opnår en perfekt løsning, der holder i mange år.

Valget af borde og stole til kantinen har stor betydning, når man ønsker stor fleksibilitet. Det er også en mulighed at matche kantinemøbler med løsninger i møde- eller undervisningslokaler eller med resten af kontormiljøet, således der skabes en stilren linje i hele kontorindretningen i virksomheden.

Vi arbejder med mange kvalitetsproducenter af kantinemøbler såsom Randers + Radius, Four Design, Onecollection, Flokk, Dencon, Savir Design, Andersen Furniture, Mutto, HAY og Rumas.​​

Levering af kantinemøbler

Vi har leveret kantinemøbler i højeste kvalitet gennem 30 år, hvilket er din garanti på et sikkert valg. Kontakt os gerne på telefon 40 29 77 93 eller mail kevin@furnitureteam.dk, hvis du ønsker mere information omkring vores kantinemøbler.​

Ønsker du et godt tilbud?​​​

Hvis du gerne vil kontaktes omkring nogle af vores produkter, så udfyld venligst nedenstående formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Byskriverstræde 2 • 2791 Dragør • Telefon40 29 77 93


​Kontakt os på telefon for at aftale et møde.