Kontakt os idag og få personlig vejledning

Email kevin@f​ur​n​itureteam.dk 

Telefon 40 29 77 93

Inden du indretter, tilbyder vi dig, at gøre gavn af vores 30 års erfaring som møbel- og indretningsfirma. Her er 10 gode tips, der kan hjælpe dig godt på vej til den perfekte indretning.

​1. Læg et budget og vær klar over dine prioriteringer

​Læg et budget hvor de produkter, der skal anvendes mest og er vigtigst for virksomheden, prioriteres højst.

Arbejdspladser kan eksempelvis være vigtigere at budgettere til end en mødelokaleindretning, der oftest anvendes få gange om ugen.

Fortæl den leverandør, du vælger, hvad dit budget og prioritetsrækkefølge er. På denne måde kan leverandøren koncentrere sig om, hvad der er vigtig for dig og ikke bruge tid på at foreslå produkter, der ligger langt fra budgettet.

Gode møbler er ikke billige, og billige møbler er ikke gode - de holder ikke! Når man køber møbler bør det være en investering i kvalitet - og kvalitet koster. Et kvalitetsmøbel vil holde langt længere end billige produkter, og når man først har brugt pengene, kan det både være svært og irriterende, at skulle investere en gang til grundet dårlig kvalitet.

2. Leasing af møbler

Leasing af møbler kan være en god måde at disponere over sine penge på, når man vil investere. Ved at fordele omkostninger over en årrække binder man mindre penge fra starten af. Vi lejer ikke møbler ude. Hvis perioden er under 15 måneder kan det ikke betale sig at læse møbler. Bedre at købe brugte møbler og sælge dem tilbage når leje perioden er overstået.

3. Om skriveborde

Et godt, lydsvagt hæve-sænke bord er altid et godt valg.

Hæve-sænke borde er nu blevet så billige, at det ikke kan betale sig at købe manuelt indstillelige borde. Bordet passer til medarbejdere i alle højder, og selv om man ikke ønsker at stå op hele tiden, kan man vælge at bruge funktionen ind imellem for at opnå varierende arbejdspositioner, som er sundt for kroppen.

Husk at overveje, om en totaludskiftning altid er nødvendigt. Hvis du skal skifte dine skriveborde ud, kan det være, at bordpladen intet fejler og derfor kan genbruges. Det betyder, at det kun er stellet, der skal udskiftes, hvilket samtidig betyder, at dine bordplader stadig vil passe til de reoler eller lignende, du har i forvejen.

Flere af vores leverandører leverer flex-stel, hvilket betyder, at stellet passer til flere bordstørrelser. Med fremtiden for øje, kan man altså gøre stellet større eller mindre efter skiftende behov og derfor kun udskifte bordplader.

​​

4. Om skuffeelementer

Er de virkelig nødvendige? Se på billigere alternativer først – en ophængt skuffe under bordpladen eller nogle små skuffer indbygget i en reol.

Spørg dine medarbejdere hvad de bruger deres nuværende skuffer til; I mange tilfælde er det bare til kuglepenne, sakse og hæftemaskiner.

Her kan man altså spare mange penge ved at udlade skuffeelementer, når man indretter.

Alternativt kan man investere pengene i reoler.

Man kan spare mange penge ved at investere i et fællesarkiv for ældre materiale, da man på denne måde har brug for langt færre nye reoler til aktuelt materiale.

Vælg reoler med indbyggede skuffer og låger, da det er mere effektivt og skaber et mere roligt udtryk.

5. Om kontorstole

Kontorstole er noget af det vigtigste, du byder dine medarbejdere - så vælg dem med omhu. Man kan sagtens bruge flere forskellige modeller til de forskellige krav, der stilles. For at skabe et roligt udtryk i virksomheden, kan man vælge at bruge det samme stof til de forskellige kontorstole.

Alle gode kontorstole skal kunne indstilles i sæde- og ryghøjde samt vægtindstilles med vippefunktion, så den passer til den enkelte medarbejder. Kontorstolen skal endvidere have en låsebar indstilling af sæde og ryg uafhængigt af hinanden og med mulighed for sædedybdeindstilling. Bed om at låne en prøvestole før I investerer.

Husk at alle medarbejdere skal instrueres i, hvilke specifikke funktioner deres kontorstol har og hvordan, den virker. På denne måde undgår man skader grundet forkert anvendelse af stolen.

6. Om lydproblemer

​Der er bedre at investere i reoler, tæpper og gardiner fremfor skærmvægge.

Med mindre man investerer i de bedste produkter på markedet fra eksempelvis S-Line eller Akuform, er effekten begrænset.

En skærmvægsløsning er en dyr løsning. Det kan derfor være en god idé at kontakte en akustiker, der kan kortlægge, hvad der kan gøres ved lydproblemerne, inden man investerer.

Stilhed.

Er der brug for områder hvor medarbejdere kan fordybe sig eller holde fortrolige samtaler og møder? Der er kommet flere møbler på markedet, der dækker disse behov, der er opstået på grund af gene ved åbne kontorlandskaber.

​​

7. Planlægning omkring leveringstider

Husk at der i jule- og sommerferieperioden er længere leveringstider end resten af året. Normale leveringstider er 2-5 uger alt efter leverandør.

Hvis du skal bruge møbler ”NU”, har vi også leverandører til det - det betyder dog, at udvalget er lidt mere begrænset.

8. Suppleringsgaranti

Kan man supplere senere med samme møbler? Hvor lang tid har produktet være i produktion? Hvor lang suppleringsgaranti tilbyder producenten?

Det er disse spørgsmål, du skal stille din leverandør. Det er ærgerligt at anvende nye kontor-, møde- og kantinemøbler, der ikke kan suppleres til senere.

Udviklingen af kontormøbler betyder, at produkter sjældent produceres med helt det samme udseende, størrelser, farver m.m. år efter år.

Vælg derfor produkter og leverandører, der har været en del år på markedet.

​9. Brug en indretningsarkitekt for et godt resultat og et godt arbejdsmiljø

Man gør klogt i at samarbejde med en professionel indretningsarkitekt, der er uddannet til at tage hensyn til adgangsforhold, krav fra brandmyndigheder m.m. og samtidig har øje for at skabe et rart arbejdsmiljø.

Man arbejder mange timer, og det er vigtigt, at alle medarbejdere trives.

Der er derfor mange ting, der skal tages stilling til, for at alle trives.

Det kan være ”fredagsbar” møbler, levende planter, kunst på vægge, lyden af vand, mulighed for fred og fordybelse og fortrolig samtaler.
Mulighederne er endeløse, hvilket gør, at hjælp fra en professionel indretningsarkitekt kan overskueliggøre tingene. Vi har en sådan indretningsarkitekt.

10. Samlede køb betyder bedre priser.

Ingen priser på hjemmesiden? Hvorfor?

​Priserne er baserne på udgaven af det enkelte produkt. Polstret eller u polstrede? Hvilke overflade på pladen? Størrelse af sofaen m.m. Derfor tilbyde priser efter den enkelte opgave. 

Hvis man vælger den rigtige leverandør, kan et tæt samarbejde betyde, at man både sparer tid, penge og besvær.

Det er en stor fordel hvis indretningsfirmaet kan levere totalindretninger, og har ekspertise i alt inden for indretning såsom skranker, hvilemøbler, møde- og kantinemøbler, belysning, garderobeindretning, brandskabe, tavler og AV-udstyr, ompolstring og rensning af møbler, firmaflytning m.m. – og det har vi.

Ønsker du at vi skal ringe dig op?​​

Hvis du gerne vil kontaktes omkring nogle af vores produkter, så udfyld venligst nedenstående formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Byskriverstræde 2 • 2791 Dragør • Telefon40 29 77 93


​Kontakt os på telefon for at aftale et møde.